Lahtelainen Mira Silvennoinen on koulutukseltaan yksilöllisten vaatteiden artesaani. Tämä sarja asuja tutkii valoa ja pimeää, heijastusta ja hämärää. Mira suunnitteli ja toteutti kokonaisuudet lahtelaisille sirkuasalan ammattilaisille Jutta Mustaniemelle ja Helena Saarelalle; Duo Saras. Asut reagoivat uv-valossa. Niiden suunnittelussa ja toteutuksessa on täytynyt huomioida myös liikkeiden, nostojen ja koreografian vaatimat ratkaisut.

Näyttelytilan visualisoinnista vastaa Psychedelic Caravan – kaksi nuorta lahtelaista taidelavastajaa Petteri Jerkku ja Anssi Ahlberg.
Näyttelyssä on esillä myös tarpeistonvalmistaja Aino Kallioisen kolmiulotteisia asuja ja töitä.

Valokuvat: Sonja Siikanen
Näyttelyilan uv-valot: Lahden kaupungin teatteri

Suomen Diakoniaopiston Lahden kampuksen Theatrum Olga on lahtelainen opetusteatteri, joka toteuttaa performansseja, esityksiä ja erilaisia taiteissa oppimisen kokonaisuuksia. Theatrum Olgaa ohjaa draamapedagogi Lasse Kantola. Tavoitteena on viedä esitykset lähelle ihmistä; päiväkoteihin, sairaaloihin, museoihin, näyteikkunoihin ja  bussipysäkeille. Sdo:lla koulutetaan lastenohjaajia, lähihoitajia sekä nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Taiteissa oppiminen ja tiimityöskentely läpileikkaa tulevien ammattilaisten kaikkia opintoja. Theatrum Olga tarjoaa nuorille myös työkokeilu- ja työssäoppimisen paikkoja.

Paikka
Fellmanni Campus, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Avoinna
tiistai 7.5. 10–18
keskiviikko 8.5. klo 10–18
torstai 9.5. klo 10–18
perjantai 10.5. klo 10–18
lauantai 11.5. klo 10–16

Ilmainen

toukokuu 10 @ 10.00
10:00 — 18:00 (8h)

Fellmanni Campus

Mira Silvennoinen